Feng Shui

Wist je dat.......

...jouw huis laat zien wie jij bent?

...jouw huis vol zit met energetische energie net als jij zelf en alles om je heen?

...deze energie invloed heeft op jouw welzijn?

...jij invloed hebt op deze energie door de wijze waarop je jouw huis inricht?

...jij deze energie weer in balans kunt brengen door het toepassen van Feng Shui?

...Feng Shui een studie is die de realtie tussen jou en je omgeving bestudeerd?

jouw woonwensen zijn onze uitdaging!

Maar, het is onze MISSIE om niet alleen een mooi interieur te ontwerpen wat naadloos aansluit bij de ruimte en past bij jouw wensen en leefstijl. Nee, wij streven er ook naar om van jouw huis een harmonieus THUIS te maken. Een plek waar alles in balans is en waar jij jezelf kunt zijn.

Kijk, een mooi stylistisch beeld creeëren in een leuke trendy stijl zoals je veel ziet in de diverse TV programma's is voor ons als professionele interieurontwerpers geen moeilijke opgave. Maar om er voor te zorgen dat jouw interieur bijdraagt aan een positieve flow in jouw leven, dat is even wat anders dan je in eerste instantie van een interieurontwerper verwacht.

jij en jouw huis zijn uniek

Ieder huis of bedrijfspand is uniek en laat een andere, zeer specifieke energie zien. Dat zit hem in de wijze van inrichten. Waar heb jij jouw bank neergezet? In welke kleur is de wand gesausd? Maar ook de plek waar de keuken zit doet iets met de kwaliteit van de energie in jouw huis en de uitwerking die deze heeft op hoe jij je voelt. Het doel van onze missie is dan ook om de verstoorde balans te herstellen zodat jij weer positieve energie van je huis kunt ontvangen. Dit doen wij door het toepassen van het Feng Shui principe.

Feng shui als basis voor al onze interieurontwerpen

Wij hebben onze opleiding tot Feng Shui Professional gevolgd aan de Feng Shui Academie van Nina Elshof. Feng Shui is voor ons een instrument waarmee we inzicht krijgen in hoe wij bepaalde bouwelementen, kleuren, meubels en leef-en werkfuncties het beste kunnen toepassen om een goede energiebalans te creeëren. Feng Shui maakt onze visie op interieurontwerpen compleet.

Al onze interieurontwerpen worden uitgevoerd volgens het Feng Shui Principe.

wat kan feng shui voor jouw huis betekenen?

Heb je geen behoefte aan een uitgebreid interieurplan, maar zou je wel graag willen weten wat Feng Shui, onze WOON FACTOR PLUS, voor jou en je huis kan betekenen? Kijk dan hier voor meer informatie en de tarieven.