Sea breeze (interieuradvies tussenwoning)

Toen onze opdrachtgever ging verhuizen van een bovenwoning naar een nieuw te bouwen tussenwoning, heeft zij ons om een interieuradvies gevraagd.

Allereerst hebben we voor haar het technische verhaal onder handen genomen. Zo zijn de lichtpunten en stopcontacten op de juiste plaats gezet. Wij hebben voor de woonkamer/keuken een lichtplan opgesteld. Ze houdt van een lichte, natuurlijke sfeer en wilde graag een advies w.b. de vloer en de kleuren voor de woonkamer/keuken en de hal. De keuze voor de vloer is gevallen op een mooie, sfeervolle en rustige marmoleumvloer (zeegras) uit de VT WONEN collectie van Novilon. Een groot voordeel van deze vloer is dat hij geluiddempend werkt, wat wel zo prettig is voor de buren van deze tussenwoning. Om rust en eenheid te creeren in deze niet al te grote woning is de vloer door het hele huis heen gelegd. 

Kleuradvies woonkamer en hal

De kleur die onze opdrachtgever al had uitgezocht voor de keuken, was mede met de naturelkleurige bank en de nieuwe vloer het uitgangspunt voor ons kleuradvies. De oude keukenstoelen kregen een mooie vergrijsde taupekleurige tint en de grenen kast werd behandeld met een whitewash finish. De frisse groentint, die wij voor haar geselecteerd hebben voor de lange wand in de woonkamer/keuken, sprak haar erg aan. In combinatie met de vloer en de meubels vormt het een rustig en fris geheel. Precies wat zij voor ogen had. Die frisheid hebben we doorgetrokken naar de hal. Hier is gekozen voor een mooie blauwtint. In combinatie met de wit gelakte trap geeft dit een licht en ruimtelijk effect.

Ontwerp bed-ombouw

Van haar slaapkamer wilde zij een apart geheel maken met een strand-sfeertje. Haar oude bed voldeed niet aan deze sfeer. Dian heeft voor haar een unieke bed-ombouw ontworpen, passend in de sfeer en bij het budget. De bed-ombouw is uitgevoerd in een licht kleurige houtsoort voorzien van een white-wash verf. Dit houd de ruimte rustig en maakt hem optisch groter. Ook de posterfoto, die boven het bed in een houten frame is geplaatst, is een uniek exemplaar en komt uit de privecollectie van Dian.

Klik hier voor de referentie van deze opdrachtgever!

Ontwerp

Resultaat

 

Tevreden klanten