Interieurontwerp door studio de WOON FACTOR
feng shui

Met grote passie ontwerpen wij interieurplannen voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Het uitgangspunten voor al onze interieurontwerpen en adviezen is het Feng Shui principe. Door deze oeroude Chinese filosofie toe te passen in ons interieur design creeëren wij niet alleen een mooi en sfeervol interieur wat aansluit bij jouw wensen, stijl en budget, maar zorgen wij ook voor een optimale energetische balans tussen jou en jouw huis. 

"zoals je huis is zo ben jij en zoals jij bent zo is je huis"

onze diensten

- Moodboard/sfeerplan (samen met onze opdrachtgever)
- Indelingsplan
- Materialenplan
- Kleuradvies
- Meubeladvies
- Interieurstyling plan
- Interieur tekening 3D

- Personal Shopper
- Projectbegeleiding en uitvoering
- Meubelontwerp en maatwerk


stappenplan

1) ORIËNTEREND GESPREK

Wij komen graag bij je thuis of op je bedrijf en hebben een geheel vrijblijvend eerste gesprek. Tijdens deze eerste kennismaking inventariseren we samen met jou alle mogelijkheden en wensen. Wij maken foto's van de ruimte(s) en indien aanwezig bekijken we graag de bouwtekeningen. Zo kunnen we samen een PROGRAMMA VAN EISEN opstellen. We onderzoeken samen wat de mogelijkheden zijn en van welke diensten je eventueel gebruik zou willen maken. Als wij alle informatie hebben ontvangen kunnen wij een offerte op maat maken.
De kosten voor dit oriënterende gesprek bedragen € 150,- incl. 21% btw en inclusief reiskostenvergoeding indien je binnen een straal van 20km vanaf Huissen woont. Als we met elkaar in zee gaan en wij een interieurplan voor je mogen ontwerpen worden deze kosten hiermee verrekend.

Indien we een klik hebben met elkaar en je van onze professionele hulp gebruikt wilt maken, stellen wij een opdrachtbevestiging op waarvan we graag een ondertekend exemplaar van je retour ontvangen.
Als wij de opdrachtbevestiging hebben ontvangen volgt er een factuur voor een aanbetaling van 20% over het totale bedrag.

2) ONDERZOEK WOONSTIJL

Wij willen graag dat we samen de juiste weg bewandelen en jouw persoonlijke woonstijl goed aanvoelen. Daarom vragen wij je om allerlei beeldmateriaal te verzamelen. Alles is welkom. Het verteld ons wat jij mooi vindt. Met dit beeldmateriaal stellen wij jouw persoonlijke moodboard samen. Dit sfeerbeeld is de leidraad voor de verdere uitwerking van ons interieurontwerp.


3) ONTWERPFASE

Aan de hand van het moodboard en het PROGRAMMA VAN EISEN kunnen wij het interieurplan ontwerpen. Tijdens dit proces zullen wij regelmatig contact met je hebben om eventueel zaken door te spreken, om je input te vragen en om jouw vragen te kunnen beantwoorden. Dit voorkomt onduidelijkheid en zorgt er voor dat er aan het eind een plan ligt wat écht bij jou past. Onze ontwerpen worden gepresenteerd in een speciaal voor jouw samegestelde map.

4) UITVOERING

Met ons interieurontwerp in de hand kun je de uitvoering ervan zelf aanpakken. Als je dit, geheel of gedeeltelijk, liever aan ons over laat kunnen wij zorgen voor de juiste vakmensen op de juiste plek. Ook kunnen wij de werkzaamheden in goede banen leiden door de werkzaamheden voor je te plannen. Jij bepaalt zelf hoeveel en bij welke werkzaamheden wj je kunnen begeleiden.

5) SHOPPEN

Je kunt met onze handige shoplist natuurlijk zelf de diverse inkopen gaan doen. Maar als je er niet van overtuigd bent dat je de juiste keuzes zult maken kun je ons meenemen als personal shopper. Zo heb je een professioneel steuntje in de rug bij de hand en kun je overtuigend diverse keuzes maken.

 

MONDELING ADVIES OP LOCATIE

Heb je geen behoefte aan een speciaal voor jou uitgewerkt interieurplan, maar wil je wel graag een snel en deskundig antwoord op jouw woonvraag? Wij komen graag bij je thuis om je mondeling te adviseren. Je kunt hiervoor een afspraak maken via het contactformulier.
Het starttarief voor een uur interieuradvies aan huis bedraagt € 150,- incl. 21% btw. (exclusief reiskostenvergoeding indien je buiten een straal van 20km vanaf Huissen woont)

TARIEVEN 2018

Onze diensten leiden samen naar een op maat gemaakt en compleet interieurplan.
Natuurlijk kun je ook voor een enkel kleuradvies of indelingsplan rekenen op onze professionele hulp. Heb je vragen of zou je graag willen weten welke mogelijkheden het beste bij jouw situatie passen? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of bel met Dian Helsen 06-18118331.