Realisatie interieurontwerp 

uitvoering van het interieurontwerp onder onze supervisie

Als het interieurontwerp wat wij voor jou hebben mogen creëren eenmaal geheel naar jouw wens is kun je eventueel ook besluiten om de uitvoering door ons te laten verzorgen. Of dit nu om een verbouwing gaat, een metamorfose of een enkele aanpassing in een ruimte, wij ontzorgen je daar waar jij het nodig vind!

In de loop der jaren hebben wij een team van specialisten om ons heen verzameld die hun kennis en vaardigheden in hun vakgebied ruimschoots hebben bewezen. De samenwerking met deze vakmensen zorgt er voor dat ons ontwerp met de grootste zorg wordt uitgevoerd en daardoor wordt de kwaliteit waar wij voor staan gewaarborgd.

Om altijd 'up-to-date' te zijn besteden wij veel tijd aan het bezoeken van beurzen, het ontdekken van nieuwe collecties, merken, producten en nieuwe technische ontwikkelingen op het gebied van het interieur.

Mocht je besluiten om van deze dienst gebruik te willen maken dan kun je dit aangeven tijdens het intakegesprek. Samen kunnen we dan bespreken in hoeverre je van onze begeleiding gebruikt wilt maken. Het behoort ook tot de mogelijkheden om een begroting door ons te laten opmaken uitgaande van je budget en wensen zodat je vooraf een duidelijk kostenplaatje in handen hebt.