klantenreferentie interieuradvies tussenwoning

Nadat ik in 2010 een nieuwbouwwoning had gekocht, ben ik me gaan oriĆ«nteren op de inrichting voor mijn nieuwe huis. Gezien mijn budget, geen gemakkelijke klus. Er komen, naast de financiele rompslomp, allerlei zaken op je af waar je goed over na moet denken. Je kunt je geld maar 1 keer uitgeven tenslotte! Voor mij een teken dat het tijd werd om professionele hulp in te schakelen door bij Paulien en Dian van studio de WOON FACTOR aan te kloppen.

Voordat ze met mij het intakegesprek begonnen, had ik de opdracht gekregen om alvast plaatjes te verzamelen van dingen die ik mooi vind. Dit om te kunnen zien wat mij aansprak en waar ik een goed gevoel bij had. Tijdens dit gesprek kwamen ze op tafel en werden er kritische vragen gesteld. Al pratende kwam mijn persoonlijke moodboard tot stand. Op basis van mijn budget, mijn wensen en dit moodboard zijn Paulien en Dian voor mij aan de slag gegaan.

Allereerst is er nagedacht over de indeling. Deze moest met bestaande en nieuwe meubels gemaakt worden. Toen dit eenmaal vast stond zijn de bouwtekeningen onder de loep genomen. Dian heeft voor mij een nieuwe technische plattegrond getekend. Zo kwamen er, op basis van het indelingsplan, nieuwe lichtpunten en stopcontacten. Andere kon ik laten vervallen of moesten worden verplaatst. Zelf had ik hier nooit bij stil gestaan! Met deze technische tekening kon onze klusjesman direct aan de slag.
Op basis van de technische plattegrond is het lichtplan gemaakt. Daarnaast is er voor mij een aktielijst opgesteld die ik tijdens de bouw en daarna veel heb gebruikt. Heerlijk om te ervaren dat er steeds weer punten konden worden afgestreept! Dit maakt het nemen van beslissingen gemakkelijker en bespaart veel tijd in denken en doen.

Mijn persoonlijke moodboard diende als uitgangspunt voor het kleuradvies voor verschillende ruimtes. Als basis was er de kleur van mijn nieuwe keuken, die ik zelf al had uitgezocht. De keuze van de vloer was de volgende stap. Een grote beslissing waar Paulien en Dian mij uitstekend bij hebben geholpen. De bestaande meubels werd nieuw leven ingeblazen door ze te schilderen in de juiste kleuren die straks ook goed bij mijn nieuwe meubels zou passen. De 'shoplist' die ze voor mij hadden samengesteld was erg handig en tijdbesparend.

"Last but not least" heeft Dian voor mijn slaapkamer een unieke bedombouw ontworpen. Ik wilde van deze ruimte iets aparts maken en met dit speciaal voor mij ontworpen meubel is dat zeker gelukt! Het geeft de ruimte precies de sfeer die ik voor ogen had.

Tot slot kan ik alleen maar zeggen dat ik ontzettend blij ben met het resultaat. Het is prachtig en de kleuren maken het helemaal mijn huis met net dat tikje extra. Waar ikzelf geneigd ben om te kiezen voor veilig, hebben zij mij overtuigd van iets anders. Daar ben ik heel tevreden over en beleef ik iedere dag plezier van. Ik vond het ontzettend fijn met jullie te werken. Jullie luisteren goed en stelden de juiste vragen om tot een goed resultaat te komen. Jullie zijn constant blijven meedenken tijdens de bouw.

Paulien en Dian, dank jullie wel!