Meubeladvies

De keuze van meubilair in ons meubeladvies is bepalend voor de sfeer en stijl die we samen met jou willen neerzetten in het interieurontwerp. Bij het maken van de juiste keuze voor een meubel is het van belang om te kijken naar de afmetingen ten opzichte van de ruimte, de routing en de indeling. Een meubel kan de ruimte maken of breken. Wij zoeken voor u naar de juiste meubels en letten op uw budget.

Soms blijkt tijdens het ontwerp proces, dat het laten ontwerpen van een meubelstuk waardoor we een stukje maatwerk toevoegen aan het interieur, de mooiste oplossing is.Wij hebben een ruime ervaring in het ontwerpen en laten vervaardigen van diversen meubelstukken.  

Meubeladvies in een sfeerbeeld

De door ons geselecteerde meubels worden in een sfeerbeeld bij elkaar gezet. Zo krijg je al een goede indruk hoe de ruimte er uit kan komen te zien. Vervolgens kunnen wij een shoplist voor je samenstellen waarin de leveranciers en prijzen staan vermeld van de diverse meubels. Een alternatief voor deze shoplist is, dat wij samen met jou de meubels gaan inkopen.