Nieuws

Nine Star Ki en de 5 elementen

Geschreven op

Op zaterdag 17 maart vind de insparatiedag voor de Vereniging voor Nei Therapeuten plaats. Wij zijn door Jacqueline Verhaegh uitgenodigd om tijdens deze dag een lezing/workshop te verzorgen over Nine Star Ki. Deze uitdaging gaan wij graag aan! Lees meer »

Bezoek DDW Eindhoven 2017

Geschreven op

De Volvo Design Ride tijdens de DDW in Eindhoven brengt je overal waar je maar naar toe wilt. Wij maken daar dan ook dankbaar gebruikt van. Deze keer stapte Frans van Beveren, journalist van E52, bij ons in de taxi Lees hier het korte intervieuw! Lees meer »

zomervakantie 2017

Geschreven op

Wij hebben vakantie van 26 juli tot 13 augustus. Vanaf 14 augustus zijn wij weer aanwezig. Fijne zomervakantie! Dian & Paulien Lees meer »

Binnenkort! 1 daagse workshop feng shui.

Geschreven op

In 2015 hebben wij onze opleiding tot Feng Shui professional afgerond. Vanaf dat tijdstip gebruiken wij de tools uit deze prachtige oeroude Chinese studie, die de wisselwerking tussen de mens en zijn omgeving bestudeerd, op de achtergrond van al onze interieurontwerpen. Lees meer »

gratis woon spreekuur

Geschreven op

HOE STAAT HET MET DE WOON FACTOR VAN JOUW HUIS? Wil jij jouw huis graag een boost geven? En weet je niet goed waar te beginnen? Wij helpen je graag om van jouw huis weer een sfeervolle plek te maken waar je jezelf thuis voelt. Lees meer »

artikel in de gelderlander

Geschreven op

zoeken naar de balans Een mooi artikel over onze missie om als interieurontwerpers en Feng Shui professionals niet alleen een mooi en sfeervol interieur te willen creeĆ«ren, maar ook te streven naar energetische balans in een ruimte of gebouw. Lees meer »