a touch of green

COMPLEET INTERIEURPLAN

Dit jonge gezin in Lent hebben wij in eerste instantie geholpen met het bepalen van een nieuwe indeling.
Onze uitdaging lag in het verwerken van alle wensen van de bewoners en dit te vertalen naar een haalbaar en passend interieurontwerp.
Het eerste traject, een onderzoeksfase naar de diverse mogelijkheden die de woning bied, was erg belangrijk.
Wij hebben veel tijd en aandacht geschonken aan dit traject om tot de meest optimale indeling te komen. Dit had tot gevolg dat wij een verbouwing hebben geadviseerd.
De garage wordt verdeeld in een eetkamer die aansluit bij de woonkamer en een bijkeuken met een extra ingang tot de woning.


Een grote wens van de bewoners is om een ruimte te hebben die afgesloten kan worden en waar de kinderen kunnen zitten zonder dat ze een stroorzender zijn voor degene die zich in de zithoek van de woonkamer bevinden.
Door tussen de eetkamer en de woonkamer een stalen ensuite te zetten met veel glas behoud je de openheid, maar creeer je tevens een stukje afscherming.



Op basis van deze indeling hebben wij de volgende items uitgewerkt die samen een compleet interieurplan vormen:






Tevreden klanten