EEN WARM THUIS!

Na een aantal jaren was het volgens het senioren echtpaar wonende in deze prachtige villa tijd voor een opfrisbeurt. Zelf hadden zij al meerdere malen tevergeefs geprobeerd om de woonkamer meer sfeer en warmte te geven. Ze vonden het "een mooi moment om het eens goed aan te pakken" zeiden ze tijdens ons intakegesprek. Daarom hadden ze de professionele hulp van studio de WOON FACTOR ingeroepen.

Tijdens het prettige gesprek werd al snel duidelijk dat het om meer dan alleen een goed kleuradvies ging. De bewoners stonden wel open voor meer aanpassingen en veranderingen die van de woonkamer en keuken prettige ruimtes zouden maken. Ruimtes die meer sfeer en warmte moesten gaan uitstralen. Ruimtes waarin in zij zich meer THUIS wilden voelen.
Nadat alle wensen en mogelijkheden besproken waren mochten wij voor hen aan de slag.

Om een mooie sfeervolle balans te creëren hebben wij de volgende items uitgewerkt:

Als ondersteuning voor ons meubeladvies hebben wij een "SHOPLIST" samengesteld. Hierin komen de geadviseerde meubelstukken in te staan met vermelding van prijzen, maatvoering en verkooppunten. Ook voor de armaturen hebben wij een shoplist gemaakt. Met deze boodschappenlijstjes zijn de bewoners meteen zelf aan de slag gegaan.

De keuken is op ons advies iets moderner en rustiger gemaakt door de bovenkastjes te verwijderen, de schouw aan te pakken en nieuwe moderne tegels met een mooie en praktische lichtkoof erboven terug te plaatsen. In de tegenoverliggende vrijstaande kast zijn de tegels vervangen door een egale MDF plaat. Deze aanpassingen zijn uitgevoerd door KEUKEN EN KEUKENS en Klussenbedrijf Willemsen uit Huissen.

Tijdens de uitvoering hebben wij nog enkele adviezen gegeven betreft het gebruik van de bijzondere Japanse accessoires die soms ergens verstopt in het huis aanwezig waren. Deze unieke items hebben een nieuwe plek gekregen waar ze prachtig tot hun recht komen.

Om de review van deze gelukkige opdrachtgever te lezen klik hier!

Voor

Het ontwerp

Het resultaat

 

Tevreden klanten