new dymensions

Bij onze opdrachtgever was de vraag of wij de huidige woonkamer inrichting een hele 'nieuwe look' wilden geven. Tijdens het intakegesprek werd al snel duidelijk dat het e.e.a. veranderd moest worden. De kinderen zijn groot geworden en de huidige woonkamer inrichting voldeed niet meer aan de wensen. Voor deze opdracht hebben wij een indelingsplan, een kleuradvies, lichtplan en een materialen plan gemaakt.

We hebben een nieuwe, grote leefhoek gecreëerd. De eethoek is op dezelfde plaats gebleven. Naar aanleiding van het door ons gegeven meubeladvies zijn we samen met de klant gaan shoppen! Dit naar grote tevredenheid van de klant. De verlichting was niet optimaal. Dit hebben we verbeterd door een goed lichtplan op te stellen. Het advies voor de armaturen heeft de klant ter harte genomen. De bewoners houden van een rustige uitstraling, dus er is subtiel omgegaan met het plaatsen van accessoires.

Voor

Ontwerp

Het resultaat

Tevreden klanten