STOER & NATUURLIJK (interieurontwerp woonkamer/keuken)

De fotoshoot van dit project is mede gestyled met accessoires van PRONTO Wonen Huissen.

STOER & NATUURLIJK

Voor een jong gezin wonende in een geschakeld hoekhuis hebben wij een interieurplan mogen ontwerpen voor de woonkamer/keuken. Het gezin heeft na lang wikken en wegen besloten om in het huis te blijven wonen waar ze als pasgetrouwd stel waren ingetrokken. Een grote wens van de bewoners was om dan wél de gehele benedenverdieping een nieuwe look en inrichting te gaan geven. Om deze grootscheepse verandering in goede banen te leiden en om teleurstellingen en miskopen te voorkomen hebben zij studio de WOON FACTOR ingeschakeld.
Tijdens het intakegesprek werd duidelijk wat de specifieke woonwensen waren en in welke stijl/sfeer de metamorfose uitgevoerd moest worden. Samen met de bewoners hebben wij een Programma Van Eisen opgesteld.


DE WOONWENSEN OP EEN RIJTJE:

Nadat wij samen met de bewoners het MOODBOARD hadden samengesteld, die als onze leidraad voor het interieurontwerp fungeerde, konden wij beginnen met het ontwerpen van een interieurplan.
Het interieur moest een weerspiegeling worden van de bewoners en dus aansluiten op hun leefwijze, gezinssituatie en smaak.
De KEYWORDS die wij uit het moodboard en het intakegesprek hadden gefilterd zijn:
STOER / ZACHT / WARM / ROND / MODERN / NATUURLIJK

Het was een veelomvattend project waarin wij stapsgewijs te werk zijn gegaan en waar wij de bewoners zo veel mogelijk bij hebben betrokken. Zo ontstond er een uniek ontwerp wat naadloos aansluit op de woning en de bewoners.


ONDERDELEN VAN ONS INTERIEURONTWERP/ADVIES:

De keuken en het haardmeubel zijn op maat gemaakt en gemonteerd door De Markt Timmerbedrijf.
De fotokunst is een ontwerp van studio de WOON FACTOR en uitgevoerd door REBO Reclame.
De nieuwe lampenkap is naar een idee en met een foto uit het archief van studio de WOON FACTOR tot stand gekomen.


Het is een zeer geslaagd project waar wij met veel enthousiasme en plezier aan gewerkt hebben. De bewoners zijn dan ook dik tevreden met het resultaat waarin zij zich helemaal THUIS voelen.

Voor de klantenreferentie klik hier!


Voor

Het ontwerp

Na

Tevreden klanten