Tarieven

De tarieven voor een door ons uit te voeren interieurontwerp/advies zijn afhankelijk van een aantal factoren. Daarom kunnen wij geen eenduidig prijs hanteren en maken wij een offerte op maat voor u. 


TARIEF MONDELING ADVIES OP LOCATIE EN EERSTE GESPREK:

Hiervoor geldt een starttarief van € 150,- incl. 21% btw. voor het eerste uur (inclusief reiskostenvergoeding indien je binnen een straal van 20km vanaf Huissen woont).
Voor ieder extra half uur brengen wij € 37,50 incl. 21% btw. in rekening.

Mocht er uit het eerste gesprek een opdracht voor een compleet interieurplan voortkomen, dan verrekenen wij de kosten van het eerste gesprek.

Voor zakelijke opddrachtgevers zijn bovengenoemde tarieven excl. 21% btw.
 
REISKOSTENVERGOEDING
Voor onze opdrachtgevers die buiten een straal van 20 kilometer van Huissen gesitueerd zijn brengen wij een reiskostenvergoeding in rekening an € 0,50 incl. btw per kilometer.TARIEF EXTRA DIENST:

PERSONAL SHOPPER
Indien u er niet van overtuigd bent dat u de juiste keuzes zult maken en een miskoop wilt voorkomen, kunt u altijd een beroep op ons doen. Wij staan u graag bij als "Personal Shopper" en beschikken over een uitgebreid netwerk aan goede interieurwinkels. Wij kennen de weg!
Deze service wordt u aangeboden tegen een tarief van € 300,- incl. 21% btw. per dagdeel. Dit is exclusief reiskosten en vegoeding van de reistijd.