NEW BEGINNING (interieuradvies na verbouwing)

De woonkamer/keuken van deze opdrachtgever heeft een drastische metamorfose ondergaan. Ten eerste heeft er een verbouwing plaats gevonden. De muur tussen de woonkamer en de keuken is verwijderd. Zo ontstond er een geheel open ruimte.
Voorafgaande aan de verbouwing hebben wij gekeken naar de technische plattegrond. Wij hebben aangegeven waar nieuwe aansluitpunten, schakelaars en stopcontacten geplaatst moesten worden. Tevens gekeken welke konden vervallen of verplaatst. Dit alles met de technische tekening van de nieuw te plaatsen keuken als uitgangspunt.
Op verzoek van de opdrachtgever hebben wij, n.a.v. het door ons uitgevoerde indelingsplan, een lichtplan opgesteld. Zo kon alles netjes worden weggewerkt onder de nieuwe stuuklaag.
De opdrachtgever vond het erg prettig dat wij op zoek wilden gaan naar nieuwe energiezuinige armaturen die aan zouden sluiten bij de nieuwe stijl en keuken. Deze hebben wij voor haar gebundeld in een handige 'shoplist'.

Samenwerking met KEUKEN EN KEUKENS

Op de plaats waar de oude keuken zat is een geheel nieuwe eigentijdse keuken met schiereiland geplaatst door KEUKEN EN KEUKENS uit Huissen. Met Frits Reijmers hebben wij goede ervaringen en is het prettig samenwerken. In overleg met de opdrachtgever zijn de kleur van de fronten en het materiaal van het werkblad uitgezocht.
Kijk voor meer informatie over KEUKEN EN KEUKENS op www.keukenenkeukens.nl

Kleuradvies

Ons kleuradvies begon met de keuze voor de vloer. Hierbij zijn wij, afhankelijk van het budget en de gewenste sfeer, uitgekomen op een mooie praktische PVC geluiddempende vloer met een fraaie houtprint. Deze geeft de ruimte een rustige en warme uitstraling.
Voor de wanden hebben wij geadviseerd ze te laten stuken en daarna te sausen. Er is gekozen om de lange wand in de ruimte een kleur te geven om iets meer warmte te krijgen. Al het houtwerk is in dezelfde offwhite tint geschilderd om het een mooi en rustig geheel te laten worden. De opdrachtgever kan zelf meer kleur in de ruimte brengen door te spelen met accessoires in bijpassende tinten.

Voor

Het resultaat

 

Tevreden klanten