Vink Kunststoffen Didam (2012)


MEUBELADVIES WACHTRUIMTE ENTREE

In de entree van het bedrijfspand van Vink Kunststoffen B.V. in Didam is een ruimte gecreëerd waar bezoekers even kunnen zitten als ze even moeten wachten. De ruimte is open en staat in directe verbinding met de centrale hal. Om de inrichting van de wachtruimte mooi aan te laten sluiten bij de rest van de inrichting en om deze een uitnodigend karakter mee te geven is de hulp ingeroepen van studio de WOON FACTOR.

Het pand is ingericht en aangekleed met veel kleur. De wachtruimte zelf heeft een sprekende eigele kleur op de achterwand zitten. Om hier iets meer rust te brengen hebben wij gekozen voor een neutrale en eigentijdse lichte grijstint waarin de comfortabele banken gestofferd zijn. Door er met felgekleurde kussens accenten op aan te brengen geeft het de ruimte de juiste uitstraling.

ONTWERP BIJZETTAFELS

Het is natuurlijk leuk als de bezoekers van het pand al tijdens het verblijf in de wachtruimte zien waar Vink Kunststoffen voor staat. Dit hebben wij tot uitdrukking gebracht in de ontwerpen  van twee bijzettafels. Deze zijn uitgevoerd in acrylaat helder en vervaardigd door Vink Kunststoffen B.V.

voor

het ontwerp

het resultaat

Tevreden klanten