stappenplan WERKWIJZE

Stap 1: intakegesprek
Wij komen graag bij u thuis of op uw bedrijf en hebben een geheel vrijblijvend en kosteloos intakegesprek met u. Tijdens deze eerste kennismaking inventariseren we samen met u alle mogelijkheden en wensen. Wij maken foto's van de ruimte(s) en indien aanwezig bekijken we graag de bouwtekeningen met maatvoering.
Zo stellen we samen een PROGRAMMA VAN EISEN op. Ook bespreken we samen van welke diensten u gebruik wilt maken en welk prijskaartje daar aan hangt. Dit is namelijk afhankelijk van een aantal factoren. Hierbij maakt u zelf de keuze hoe uitgebreid u ons interieuradvies wilt ontvangen.
indien gewenst maken wij een offerte op maat voor u.

Als we het met elkaar eens worden kan studio de WOON FACTOR beginnen met de uitwerking van uw interieurplan. U ontvangt hiervoor een OPDRACHTBEVESTIGING die wij ondertekend van u retour ontvangen.

Stap 2: Moodboard/sfeerplan maken
Wij willen graag dat we samen de juiste weg bewandelen en uw persoonlijke stijl goed aanvoelen. Daarom vragen wij u om allerlei beeldmateriaal te verzamelen.  Alles is welkom, het verteld iets over uw smaak en stijl. Met dit beeldmateriaal maken wij uw PERSOONLIJKE MOODBOARD. Dit sfeerplan geeft de stijl en sfeer weer die u wenst en zal als leidraad functioneren bij het ontwikkelen van het interieurontwerp/advies.

Stap 3: Ontwerpfase
Aan de hand van het moodboard en het Programma Van Eisen kunnen wij uw ontwerp/advies gaan uitwerken. Tijdens dit proces zullen wij regelmatig contact met u hebben om eventueel zaken door te spreken, om uw input te vragen en om uw vragen te kunnen beantwoorden. Dit voorkomt onduidelijkheid en zorgt dat er aan het eind van het traject een plan ligt wat écht bij u past.
Voor de uitleg van de diverse diensten verwijzen wij u graag naar de tab "INTERIEURONTWERP".
Het ontwerp/advies wordt aan u gepresenteerd in een mooie presentatiemap en uiteraard lichten wij ons ontwerp/advies persoonlijk toe.

Stap 4: Uitvoering en de puntjes op de i
Met het ontwerp in de hand kunt u onze plannen gaan uitvoeren. Als u dit liever aan ons over laat (of gedeeltelijk), kunnen wij zorgen voor de juiste vakmensen op de juiste plek en kunnen wij het traject begeleiden naar een geweldig eindresultaat.
U bepaalt zelf tot in welke fase wij u moeten blijven begeleiden. Hiervoor spreken we voor aanvang van de uitvoerende werkzaamheden een prijs af.

U kunt natuurlijk zelf gaan shoppen, maar als u er niet van overtuigd bent dat u de juiste keuzes maakt dan kunt u altijd een beroep op ons doen en staan wij graag voor u klaar als PERSONAL SHOPPER.

MONDELING ADVIES OP LOCATIE:
Als u geen behoefte heeft aan een speciaal voor u uitgewerkt interieurplan maar u wilt wél een snel en deskundig advies, dan kunnen wij u ook mondeling advies geven bij u thuis of op uw bedrijf.
U kunt hiervoor een afspraak maken via het contactformulier.
Of u belt met 06 18 11 83 31

* VOOR ONZE TARIEVEN klik hier.