Hoe staat het met de woon factor van jouw huis?

balans

Het belangrijkste van je huis is dat je jezelf thuis voelt. Het moet een fijne plek zijn waar jij jezelf kunt zijn en waar je tot rust kunt komen. Een thuis waar alles in balans is.

Om jouw woning een positieve flow en goede balans mee te geven zodat je onze WOON FACTOR PLUS kunt ervaren, ontwerpen wij al onze interieurplannen vanuit het gedachtegoed van Feng Shui. Feng Shui geeft ons inzicht in de wisselwerking tussen jou en jouw huis. Bij Feng Shui wordt er namelijk vanuit gegaan dat alles wat er is bestaat uit energie: jij, je huis, de inrichting en alles om je heen. Deze energieën kunnen in harmonie zijn met elkaar, maar ze kunnen ook zorgen voor wrijving. Door het toepassen van het Feng Shui principe optimaliseren wij de energetische balans in jouw huis en kunnen we de positieve flow stimuleren waardoor jij je weer prettig zult voelen.

Is jouw huis toe aan een rigoureuze aanpak of verbouwing?

Dan kan studio de WOON FACTOR je helpen om te onderzoeken welke keuze het beste past bij jouw situatie. Samen met ons ga je bekijken wat de mogelijkheden zijn van de woning die passen binnen jouw budget en aansluiten op jouw wensen. In deze onderzoeksfase werken wij de verschillende opties voor je uit en kunnen we een globaal kostenplaatje voor je in kaart brengen.

Bekijk hier met welke diensten wij iets voor jou kunnen betekenen?

 

♥♥ ben je redelijk tevreden, maar is er één of meer ruimtes die schreeuwen om aandacht?

Je bent best tevreden met je inrichting zoals het nu is, maar er zijn een aantal jaren verstreken en je bekijkt je huis nu met andere ogen.
Tijd voor iets nieuws!

 • De keuken is verouderd en moet worden vervangen. Je vraagt je af of dat gave kookeiland zou passen.
  Misschien toch eens gaan bekijken of die uitbouw een optie is!
 • De woonkamer is toe aan een nieuw jasje. Je zou wel eens willen weten of er niet een andere indeling mogelijk is.
  Zou die leuke sfeerhaard dan ook passen?
 • De badkamer heeft zijn beste tjd gehad en je zou er graag een sfeervolle relaxruimte van willen maken.
  Welke technische mogelijkheden kan ik toepassen zodat ik mijn eigen wellness ruimte krijg?
 • Je slaapkamer is niet meer de fijne plek waar je tot rust komt.
  Hoe maak ik van deze ruimte weer een rustgevende en sfeervolle ruimte?

Studio de WOON FACTOR helpt je graag met het realiseren van jouw woonwens(en).
Iedere ruimte vraagt om een specifieke aanpak. Met onze kennis, ervaring en creativiteit kunnen wij er voor zorgen dat een ruimte aansluit op jouw wensen, past bij de gezinssamenstelling en leefwijze. En natuurlijk zorgen wij er voor dat het ontwerp te realiseren is binnen jouw budget.

Bekijk hier welke diensten wij aanbieden en bepaal zelf waarvan je gebruik wilt maken.


♥♥♥ IS DE BASIS GOED,  maar past de stijl van je inrichting niet meer bij jou?

Je bent blij met de basis van je huis. De indeling klopt en de materialen die in de basis zijn gebruikt sluiten aan bij jullie wensen. Maar je bent een beetje uitgekeken op de huidige woonstijl.

studio de WOON FACTOR kan je helpen door samen met jou op zoek te gaan naar jouw woonstijl. Je weet wel wat je mooi vindt, maar je vindt het lastig om de juiste keuzes te maken en er voor te zorgen dat het een mooi geheel wordt. Als we jouw woonstijl in beeld hebben gebracht kunnen wij er met een  eenvoudig advies voor zorgen dat jouw interieur weer beter bij jou past.

Waar kunnen wij je mee helpen?

 • we kunnen samen met jou gaan onderzoeken en in beeld brengen wat jouw woonstijl is door het maken van een moodboard.
 • we kunnen je te laten zien hoe je de bestaande meubels of accessoires combineert met nieuwe items door een kleur & materialenplan voor je op te stellen. Zo heb je een houvast waarmee je zelf kunt gaan shoppen.
 • we kunnen je stylingtips geven en je adviseren met welke nieuwe accessoires je de stijl kunt creeëren die jij graag wil creeëren.
 • we kunnen ook met je mee gaan shoppen zodat je een professioneel steuntje in de rug hebt bij het maken van je keuzes.

Natuurlijk kun je ook voor een enkel kleuradvies of een indelingsplan rekenen op onze professionele hulp!
Heb je vragen of zou je graag willen weten welke mogelijkheden het beste bij jouw situatie passen? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of bel met Dian Helsen 06-18118331.