ervaar de woon factor plus en vraag een feng shui consult aan

Er zijn twee mannieren om de WOON FACTOR PLUS toe te passen in jouw huis of bedrijfsruimte.

 • woon factor plus scan:

  Met de woon factor plus SCAN krijg je mondeling Feng Shui interieuradviezen en ben je vrij om aantekeningen te maken tijdens een bezoek bij jou thuis van ruim twee uur. Je kunt meteen aan de slag!

  Tijdens het bezoek wordt eerst een uitleg gegeven over de basis van Feng Shui. Daarna laten we je zien wat jouw huis ons 'verteld'. We bespreken op welke manier we de energiebalans van je huis kunnen verbeteren. Voordat het huisbezoek plaats vindt besteden we ruim een uur aan het maken van de analyse van je woning aan de hand van de toegestuurde plattegrond en je geboortedatum.

  Wat hebben wij nodig?
 • een op maat getekende plattegrond van je woning
 • de geboortedata van alle bewoners
 • maak een afspraak via ons contactformulier

  De woon factor plus SCAN kost € 295,– (exclusief reiskosten)
 • woon factor plus consult:

  Met het woon factor plus CONSULT ontvang je een uitvoerig uitgewerkt Feng Shui raport van de analyse van je woning. We gaan hier dieper op verschillende aspecten in en geven je inzichten in de achtergronden van onze Feng Shui interieuradviezen. In combinatie met de Nine Star Ki profielen van de bewoners kunnen we een energetische link leggen met het huis.

  Vooraf besteden we een dag aan het analyseren van je huis en de bewoners aan de hand van de plattegrond en de geboortedata. Daarna volgt een huisbezoek van ongeveer twee uur waarin we samen met jou door het huis gaan en we de gelegenheid hebben om elkaar vragen te stellen. Naderhand hebben wij een dag de tijd nodig om het rapport volledig uit te werken. Vervolgens zal het rapport met je worden besproken tijdens een tweede afspraak.

  Wat hebben wij nodig?
 • een op maat getekende plattegrond van de woning (alle verdiepingen)
 • de gebootedata van alle bewoners
 • maak een afspraak via ons contactformulier

         Het woon factor plus CONSULT kost € 750,– (exclusief reiskostenvergoeding)